У Кароліно-Бугазі гвинтокрил без попередження сів на пляж, де грали діти. ВІДЕО

Відпочивальники готелю «Чорне море» на Кароліно-Бугазі стали свідками приземлення вертольота просто серед пляжу, біля дитячого майданчика.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила одеситка Вікторія:

«Я б з радістю рекомендувала цей готель, якби не сталася небезпечна ситуація: поряд з дитячим майданчиком, на пляжі, виявився вертолітний майданчик,— пише Вікторія. — І що ви думаєте — на цю площадку приземлився вертоліт в той час, як на майданчику грали діти. Звісно, ніхто нікого не попередив, і ніхто не знав, що вертоліт буде сідати — і діти з батьками/нянями так і стояли, чекали, поки він сяде і вимкне лопасті! Думаю, не потрібно писати, скільки піску піднялося і що чимало дітей злякалося».

Жінка поскаржилася адміністратору, яка сказала, що вони самі не знали про приліт гвинтокрила.

«Я боюся уявити, що могло статися. Адже не так складно захистити майданчик і попросити тимчасово не ходити поруч»,– пише Вікторія.

Готель «Чорне море» на Кароліно-Бугазі належить колишньому нардепу Леоніду Клімову. В “піщаного” вертодрому немає сертифікату Державної авіаційної служби України. Будівництво такого об’єкта на пляжі суперечить одразу кільком законам і кодексам.

Відео – Олексій Тернавський:

https://www.facebook.com/oleksii.ternavskyi.1/videos/604405263515532/

One thought on “У Кароліно-Бугазі гвинтокрил без попередження сів на пляж, де грали діти. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *