На ріці Турунчук потонуло авто з двома рибалками всередині

24 травня автомобіль з рибалками провалився у водойму на території Біляївського району в Одеської області. Близько першої години ночі поліцейським повідомили очевидці, що в селі Троїцьке у воду в’їхав ВАЗ із двома пасажирами.

Як повідомляє Біляївський відділ поліції, телефонував власник автомобіля – 29-річний житель Роздільнянського району. Чоловік пояснив, що з двома приятелями, 1982 та 1969 року народження, приїхав порибалити на річку Турунчук. Після відпочинку, ближче до ночі, він залишився на березі слідкувати за вудилищами, а товариші пішли в машину спати, коли раптом хтось із них завів автівку і вона поїхала прямо у воду.

На місці події працюють рятувальники та поліцейські. Водолазам вже вдалося дістати тіла загиблих чоловіків.

Повні обставини трагедії встановлюються. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України/

(Оновлено станом на 21.00 год.)

Рибалки, які загинули біля села Троїцьке Біляївського району Одеської області в затонулому автомобілі, були прикордонниками.

Двое чоловіків є військовослужбовцями одного з підрозділів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Це підтвердив представник зазначеного управління, у неділю, 24 травня.

Під час трагедії вони не були на службі. На риболовлю поїхали в свій вільний час… Зараз тим, що сталось, займаються правоохоронні органи”, – сказав представник відомства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *