На трасі Одеса-Київ загинуло четверо людей, серед них 6-річний хлопчик

Четверо людей загинули в аварії на Одеській трасі. Серед них і шестирічний хлопчик. Ще троє дітей, двоє чотирьох років і 11 – шпиталізовані.

Працівники поліції Черкащини встановлюють обставини ДТП, яка сталася на трасі Київ – Одеса. Унаслідок аварії загинуло 4 людей, ще 4 госпіталізовано до лікарні. Про це повідомила прес-служба Нацполіції Черкаської області.

Сьогодні, 22 травня, близько десятої години ранку в поліцію надійшло повідомлення про те, що на 154 км автодороги М-05 Київ – Одеса, біля села Марійка Жашківського району Черкаської області, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автівок: ВАЗ, Toyota і Mercedes”, – йдеться в повідомленні.

дтпУнаслідок ДТП четверо людей загинуло, серед них одна малолітня дитина. Ще чотирьох осіб, серед яких троє дітей, було госпіталізовано до лікарні.

Водій однієї з машин, саме він винуватець аварії, пішов на обгін і врізався в зустрічну автівку. При цьому вантажний мікроавтобус, який їхав слідом, аби уникнути удару, зробив різкий маневр і перекинувся.

В поліції повідомили, що у  жодному з автомобілів не було дитячих автокрісел.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *