В Одеському СІЗО у двох арештантів підозрюють коронавірус

Серед ув’язнених одеського СІЗО провели близько 150 ПЦР- тестувань – усі аналізи негативні, окрім двох випадків – їх додатково перевіряють в протичумному інституті. Йдеться про осіб, які контактували з двома ув’язненими відправлених до Молдови, до яких був застосований ексрадиційний арешт. За непідтвердженою інформацією, у чоловіків був діагностований коронавірус.

Про це на брифінгу в ОДА 30 квітня розповів головний санітарний лікар Одеської області Віталій Гончаров.

Йдеться про осіб, які контактували з двома ув’язненими, і в яких, за непідтвердженою інформацією, діагностований коронавірус. Як повідомляли ЗМІ, вони перебували в Одеському слідчому ізоляторі, після чого були екстрадовані до Молдови.

Віталій Гончаров уточнив, що у нього немає інформації про те, чи підтверджений коронавірус у тих, хто відправлений до Молдови, – це дані Інтерполу.

Серед осіб, які контактували з ними, а це близько 150 чоловік, проведені дослідження – усі результати виявились негативні, окрім двох. Зразки відправлені до протичумного інституту на додаткову перевірку. Результати аналізів обіцяють дати сьогодні до кінця дня.

Буває таке, це не означає, що негативний або позитивний, він просто вимагає перестановки”, – сказав Гончаров.

Станом на 9:30 30 квітня Лабораторний центр МОЗ в Одеській області підтвердив діагноз COVID-19 ще у 16 мешканців нашого регіону.

Загальна кількість підтверджених випадків — 277.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *