В Татарбунарах бандити в масках пограбували подружжя бізнесменів

Під покривом ночі двоє невідомих в масках увірвалися у будинок підприємця в місті Татарбунари, що на півдні Одеської області.

В помешканні, крім хазяїна, знаходилася його дружина. Непрошені гості зв’язали обох і почали з них знущатися. За словами сусідів, відомо, що “подружню пару били, катували і погрожували вбивством, коротше кажучи, вимагали гроші”. Немолоді господарі, (обом по 54 роки) вимушено “здалися”. Бандити, оволодівши великою сумою (заздалегідь – 2 тис. доларів і 150 тис. гривен), сховалися.

Підприємець, приватний бізнес якого пов’язаний з вантажоперевезеннями, отримав серйозні тілесні ушкодження, у нього струс головного мозку і рублена рана голови. Чоловік ушпиталений. Відкрито кримінальне виробництво по ч. 3 ст. 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України.

Характерно, що за останні кілька днів саме на півдні Одещини здійснена ціла серія грабежів. Жертвами зловмисників стали місцеві фермери.

Так, в ніч на 26 квітня в селі Шевченкове Кілійської ОТГ здійснена низка бандитських нальотів на будинки місцевих жителів. Потерпілі розповідають, що “двоє озброєних зловмисників працювали швидко і професійно, а при зіткненні з господарями осель анітрохи не соромилися“.

Наприклад, пробралися через огорожу у двір приватного будинку, в якому перебувало сім чоловік. Почувши шум, хазяйка та її чоловік вибігли на вулицю, підняли крик. Проте грабіжників це не збентежило: в непроглядній пітьмі вони освітлювали собі дорогу ліхтариками і продовжували… вантажити мотоцикл на автопричеп, після чого втекли на білому мікроавтобусі Ford Transit.

Причому усе це здійснили за лічені хвилини. Виявилось, вищезгаданий причеп нальотчики викрали тієї ж ночі у місцевого жителя, що мешкає неподалік. За сорок хвилин до цього вони також обчистили гараж, викрали велосипед і навіть не реагували на загрози потерпілого застосувати зброю.

За попередніми даними, зловмисники на викраденому мікроавтобусі сховалися у напрямку сусіднього, Болградського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *