Піде з молотка: стадіон “Чорноморець” продають з аукціону, підвищивши ціну в 1,5 рази

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в черговий раз виставив на продаж стадіон “Чорноморець” в Одесі, підвищивши ціну з останнього невдалого аукціону, який пройшов в січні, більш ніж наполовину – до 1,14 мільярда гривень з 733 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Фонду.

Торги заплановані на 28 квітня, стартова ціна лота – 1 139,89 мільйона гривень. Загальна площа нерухомості перевищує 80 тисяч квадратних метрів. Комплекс є унікальним спортивним об’єктом і включає стадіон, що дозволяє розмістити на трибунах понад 34 тисячі осіб, а також бізнес-центр з рестораном, фітнес-центр, готель, підземний паркінг.

Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб отримав стадіон “Чорноморець” як заставу за кредитами пов’язаних компаній перед збанкрутілим “Імексбанком“.

У червні 2019 року фонд вперше виставив на продаж будівлі стадіону разом з правами вимоги за кредитними договорами за стартовою ціною 3,66 мільярда гривень. За майже два роки активи виставлялися на продаж близько 15 разів.

Під час останнього аукціону в січні 2020 року ціна стадіону знизилася на 50% – до 366,6 мільйона гривень, але навіть за такою ціною актив не знайшов покупців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *