На Кілійщині чоловік з рушниці застрелив брата

Як повідомила в прессцентрі Нацполіції в Одеській області, конфлікти між чоловіками були непоодинокими. Цього разу емоційних спалах завершився тим, що молодший брат вистрелив у старшого з рушниці.

43-річного правопорушника поліцейські затримали. Він пояснює, що цілий день сварився зі старшим братом, бо той, нібито, під дією оковитої вимагав грошей на додаткову порцію. Чоловік з вікна побачив, як розлючений родич біжить до нього з вулиці, та, щоб уникнути бійки, схопив рушницю і вистрелив. Від отриманого вогнепального поранення 48-річний потерпілий помер у кареті швидкої допомоги.

З місця події поліцейські вилучили речові докази – рушницю, стріляну гільзу, скривавлений одяг, а за фактом умисного вбивства розпочали провадження за  ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Крім того, після проведення всіх необхідних експертиз, буде вирішуватися питання про притягнення чоловіка до відповідальності ще й за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, які зберігалися без відповідних дозвільних документів та, зі слів правопорушника, були ним знайдені.

До обрання запобіжного заходу фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінально- процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *