“Лікар у смартфоні”: консультацію можна отримати онлайн

Під час карантину за допомогою додатка Doctor Online українці можуть отримати консультацію лікаря в режимі “онлайн”.

Зв’язатися з доктором можна буде за допомогою звичайного дзвінка, листування в чаті або відео-виклику.

Користувачі додатку, не виходячи з будинку, зможуть:

  • безкоштовно проконсультуватися з фахівцями;
  • отримати попередню діагностику і рецепт;
  • за рецептом замовити доставку ліків;
  • отримувати нагадування про прийом ліків щодня;
  • замовити аналізи додому і завантажити їх результати в додаток.

На сьогодні в підтримці додатка “Doctor Online” працюють 40 кваліфікованих фахівців. Серед них є сімейні лікарі, терапевти, педіатри, урологи, кардіологи, дерматологи, ендокринологи, гінекологи і невропатологи.  За добу вони готові провести до 5 тисяч консультацій.

«У багатьох країнах світу активно розвивається напрямок телемедицини, лідерами у цій сфері є безумовно країни Європи, США та Австралія. При відборі лікарів ми орієнтувалися на досвід цих країн, враховували всі тонкощі роботи при наданні телемедичних послуг. Наші лікарі пройшли кілька етапів тестувань та спеціалізоване навчання. Вони володіють навичками проведення онлайн-консультацій та використовують у своїй практиці європейські протоколи діагностики та лікування. Наші спеціалісти готові надавати якісну, кваліфіковану медичну допомогу 24/7», – коментує директор компанії  Доктор Онлайн Микола Кисель.

Варто зазначити, що всі персональні дані користувачів надійно захищені. Компанія Доктор Онлайн дотримується кращих світових практик шифрування, зберігання та захисту інформації. Використовується захищена платформа для чат-аудіо-відеозв’язку, що забезпечує зберігання та нерозголошення персональних даних користувачів згідно «Угоди користувача» та відповідно до законодавства про захист персональних даних.

Додаток “Doctor Online” доступно для завантаження на Play Market і App Store.

Додаток доступний для використання абонентам усіх мобільних операторів. 10-хвилинна консультація коштує 50-70 грн., в залежності від рівня фахівця, а оплатити послугу користувачі можуть з мобільного рахунку Київстар (для абонентів передплаченої форми зв’язку), або за допомогою банківської картки.

«Вже зараз 72% українців мають доступ до швидкісного інтернету. А впродовж декількох наступних років вірю, що ми дістанемося до ще більшої кількості населених пунктів, у тому числі, віддалених сіл та містечок. Завдяки якіснішому доступу до мобільного інтернету, українці активніше будуть користуватися різними мобільними додатками. І ми намагаємося створювати ще більше важливих пропозицій для наших користувачів, які полегшують їхнє життя. Тепер, перед тим, як їхати у лікарню за декілька кілометрів від дому, у додатку «Doctor Online» можна проконсультуватися з приводу своїх симптомів та обговорити подальше лікування і необхідність відвідування лікарні», – зазначає директор з маркетингу Київстар Павло Даніман.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *