Авангардівська ОТГ лідирує за рівнем доходів на одного мешканця

Одеський регіональний офіс Програми “U-LEAD з Європою” підготував роз’яснення радниці з фінансових питань Олесі Голинської щодо змін, які відбулися в ОТГ на Одещині, повідомляє СИЛА ГРОМАД. 

Раніше Куяльницька ОТГ перебувала на 27-й позиції, а зараз вона – на 13-й. Також значно покращила свій рейтинг Великомихайлівська ОТГ, що перемістилася з 50-ї на 19-ту позицію, значно перевищивши рейтинг Любашівської та Красносільської ОТГ, які традиційно перебували вище у своїй групі.

Поліпшилися групові фінансові результати Маяківської, Яськівської та Цебриківської ОТГ – зі 138, 209 та 109 позицій вони піднялися відповідно на 80, 156 та 72.

За доходами на одного мешканця (12,2 тис. грн), Авангардівська ОТГ лідирує не лише серед громад Одеської області, а й по Україні: 12 тис 250 грн припадає на одного мешканця. Водночас в одеському рейтингу серед 28-ми громад за нею йде Таїровська ОТГ, а Затишанська громада – на третьому місці.

За видатками на душу населення перше місце посідає Красносільська ОТГ – 8,7 тис. грн., хоча вона ж найбільше витрачає і на утримання апарату.

На високому рівні показників (понад 8 тис.грн )тримаються Коноплянська, Новокальчевська, Авангардівська ОТГ, на рівні 7 тисяч грн на одного мешканця – Шабівська, Куяльницька, Лиманська, Біляївська та Тузлівська громади Одещини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *