За образу жінки мешканець Балти помстився… гранатою

Жителя Балти правоохоронці притягують до відповідальності за погрозу вбивством родичеві та незаконне поводження з боєприпасами.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Одеській області.

Надзвичайна подія трапилась 8 березня. 50-річний чоловік, посварившись з племінником під час святкування Міжнародного жіночого дня у спільного знайомого, приніс з дому три гранати і почав залякувати молодика розправою. Один з вибухових пристроїв вислизнув із рук правопорушника і розірвався, пошкодивши майно помешкання.

Між чоловіком і племінником виникла сварка, через те що племінник образив дружину порушника. Чоловік пішов додому, звідки приніс 3 гранати, одна з яких вислизнула з рук і розірвалася прямо у приміщенні. Інші 30-річний чоловік відібрав і закинув у город та озеро. Усі троє чоловіків, які перебували ва приміщенні, отримали незначні осколчаті поранення”, – повідомила Любов Гордієвська, очільниця відділу комунікації ГУНП в Одеській області.

Про цей випадок поліцейських за кілька днів потому сповістив 41-річний містянин, в будинку якого все трапилося. На щастя, ніхто з учасників інциденту суттєво не постраждав – усі троє відбулися незначними осколковими подряпинами.

З оселі та земельної ділянки заявника правоохоронці вилучили рештки розірваних гранат, дістали вибуховий боєприпас і з дна озера.

Доставлений до територіального відділу поліції правопорушник заперечувати своєї провини не став: пояснив, що був вкрай обурений висловлюваннями племінника на адресу його дружини. А от з’ясовувати походження вибухонебезпечних предметів поліцейським доведеться в ході слідства – однозначної відповіді на це питання чоловік наразі не надав.

Дії чоловіка слідчі кваліфікували за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *