Крісла голів РДА на Одещині “віддають” колишнім реґіоналам

Очільницею Окнянської райдержадміністрації на Одещині призначено Наталю Буйненко.

Відповідне розпорядження підписав президент України Володимир Зеленський.

Наталя Буйненко народилась 11 листопада 1984 року в селі Лучинське Роздільнянського району. Закінчила Одеську державну академію харчових технололгій.

У 2010 році очолювала роздільнянське відділення Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Союз молоді регіонів України”.

У 2014-му завідувала програмно-методичним сектором Одеського обласного центру патріотичного виховання молоді.

Донедавна Наталя Буйненко була помічницею нардепа-регіонала Олександра Пресмана.

Чоловік — Валентин Заєць, був помічником народного депутата Антона Кіссе. Володіє ТОВ «ЮБФ Когсалтинг».

Відначимо, що це вже не перший призначений Зеленським голова РДА в Одеській області, який пов’язаний з соратниками Віктора Януковича. Так, Захарівську держадміністрацію очолив Антон Муравенко, який не приховує своїх проросійських поглядів.

У Білгород-Дністровському районі президент довірив керувати РДА колишній працівниці правоохоронних органів Анні Яцишеній, – помічниці нардепа Олексія Леонова.

За даними “Думської”, Яцишена – людина Івана Марзака, який при регіоналах  очолював Комінтернівську РДА. Під час парламенських виборів 2019 р. Марзак керував компанією “Слуги народу” в Приморському і Київському районах Одеси.

Крім того, 17 січня президент призначив колишнього послідовника Віктора Януковича і в Татарбунарському районі.

Андрій Чечило, який зараз є представником “Опозиційного блоку”, до Революції Гідності 2014 р. обирався депутатом до Бучанської міської ради від “Партії регіонів”.

Зокрема, журналісти видання kotsubynske.com.ua писали про те, що депутат місцевої ради Андрій Чечило – серед лідерів-“прогульників”, і пропустив 13 з 45 сесій. На що Чечило виправдовувався, що одночасно працює в Києво-Святошинській адміністрації та навчається у Харківській академії управління при Президенті, а це, мовляв, “поважні” причини.

Чи так само “ефективно” чиновник працюватиме у кріслі Татарбунарської РДА – дізнаємось ближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *