Занедбана малеча: у Подільську притягли до відповідальності агресивних батьків. ВІДЕО

Чоловік з дружиною сварилися і влаштували бійку посеред вулиці та ще й у присутності своїх малолітніх дітей. Поліцейські оформили на неблагополучне подружжя 5 адмінпротоколів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Сімейство із села Нестоїта соціальні служби ще раніше внесли до переліку тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Дітлахів троє, найменшій дитині три місяці, найстаршій – чотири роки. У родині це далеко не перший конфлікт. Цього разу причиною стали ревнощі чоловіка, який обурився, що жінка випивала зі знайомим. Того дня вона поїхала з немовлям до райцентру, до служби соцзахисту населення. Чоловік її не дочекався, взяв двох інших малюків та відправився на пошуки. Коли ж знайшов, то почалася сварка, яка згодом переросла у бійку на вулиці.

Чоловік продовжив шарпати жінку, а та, розлючена, кинула загорнуте в ковдру немовля на землю. На виклик приїхали поліцейські та представники служби у справах дітей Подільської райдержадміністрації.

Напівроздягнених, голодних і з ознаками захворювання дітлахів доправили до медичного закладу. У старших діагностували ГРЗ, а у немовляти – гематому м’яких таканин обличчя. Матір, яка навіть у лікарні продовжила дебоширити і лаятися в бік представника соцслужби, госпіталізували до психоневрологічного відділення, повідомили в поліції.

На обох батьків склали протоколи про адміністративні правопорушення за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2) і невиконання обов’язків щодо виховання дітей (ст..184), на дружину ще один – за дрібне хуліганство (ст. 173). Начальник Подільської поліції розповідає, найбільше від такої поведінки страждає малеча, тому вони продовжують опікуватися їхньою безпекою і звернулися з листом про допомогу цій сім’ї до райдержадміністрації.

ВІДЕО – Нацполіція в Одеській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *