Роль Левка у фільмі “Захар Беркут” зіграв актор родом з Кілії

Зі святами – зі столиці. У ці святкові дні свої вітання жителям Кілійської громади і творчий подарунок – роль Левка в історичному фільмі «Захар Беркут» за повістю Івана Франка (прем”єра відбулася наприкінці 2019 року) – передав наш відомий земляк Олег Стефан.

Дорогі друзі, рідні, близькі, знайомі та незнайомі, та все одно рідні земляки! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком, Різдвом, та святами Василя, Маланки і Водохреща! Добра, любові й миру на рідній землі бажаю всім! Життя в красі, гармонії та взаємній повазі! Так хочеться, щоб гарнішала Кілія, щоб нарешті стала газифікованою (і нехай не розказують, що це фантастика). Щоб не лише вулиця Миру була такою красивою, щоб усі великі и маленькі вулиці були освітлені, щоб відродився наш симпатичний річковий вокзал! Здоров’я, віри і терпіння нам усім на многая літа! З повагою і любов’ю до вас Олег Стефан”, – повідомив наш земляк.

Нещодавно Олег Дмитрович після десятиліть творчої праці з Львівським театрі ім. Леся Курбаса перейшов до трупи Київського театру на лівому березі столиці.

«Я прагну змін. Останнім часом мені дуже сподобалось працювати з молодими режисерами. Я отримав запрошення від Стаса Жиркова та Тамари Трунової, мені подобається, що те, що вони роблять, пульсує на актуальні події в країні».

Авторка – Наталя Журьян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *