Малолітні діти на Одещині поскаржилися в поліцію на батьків

В Ізмаїлі судитимуть батьків, які знущалися над своїми маленькими дітьми. Про постійний психологічний тиск з боку батьків в поліцію заявили 9-річний хлопчик і його 8-річна сестра.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Одеській області.

36-річна мати і 48-річний батько двох неповнолітніх раніше неодноразово притягувалися до відповідальності за психологічне насильство над ними. Зокрема, подружжю вже було виписано кілька штрафів. Під час чергового “виховного” процесу подружжя знову почали нецензурно висловлюватися на адресу дітей, погрожуючи побити їх. Агресія дорослих майже дійшла до фізичного покарання, як раптом нетверезий батько на очах сина і дочки став штовхати матір. Вона спробувала дати відсіч батькові сімейства, і коли між дорослими зав’язалася бійка, переляканий хлопчик зміг зателефонувати в поліцію.

За домашнє насильство над дітьми на жінку і чоловіка складено адміністративні протоколи за ч.2 ст.173-2 КУпАП (домашнє насильство, внаслідок якого потерпілому могла бути заподіяна фізична або психологічна травма). З огляду на, що горе-батьки залучалися до відповідальності за аналогічне правопорушення менше року тому, цього разу їм загрожує штраф у розмірі від 20 до 40 мінімумів доходів громадян.

Скільки саме заплатять дорослі за знущання над власними дітьми, визначить суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *