Липова “фінляндія”: на Одещині викрили цех, де підробляли “брендовий” алкоголь

З незаконного обігу вилучено більше двох тисяч літрів готової продукції. Про це повідомила пресслужба ГУНП в Одеській області.

Також правоохоронці вилучили п’ять тисяч етикеток для коньяку, понад три тисячі кришок, сімсот порожніх скляних пляшок та обладнання для незаконного виготовлення алкогольної продукції.

Крім горілчаних напоїв, в ході обшуків було вилучено понад дві з половиною тисячі пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного збору.

Діяльність підпільного цеху припинили оперативники поліції спільно з працівниками Державної фіскальної служби та під процесуальним керівництвом прокуратури регіону. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Контрафактний алкоголь – небезпечний для здоров’я, нагадують в поліції. Як повідомляв УНІАН, у Миколаєві ввечері 14 грудня до поліції надійшла інформація від лікарів про те, що у мікрорайоні Варварівка на вул. Одеське Шосе помер 54-річний далекобійник. Під час огляду його вантажного автомобіля був виявлений мертвим і його 38-річний напарник. Також було госпіталізовано ще трьох далекобійників. Попередньо встановлено, що чоловіки вживали алкоголь та їжу у придорожніх кафе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *