Катували й знімали на відео: на Одещині знущались над 11-річним хлопчиком

В Одеській області двоє 16-річних ліцеїстів жорстоко знущалися із 11-річного хлопця та знімали це на телефон. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції регіону.

Згідно з повідомленням, до правоохоронців звернулася мати потерпілого, яка і повідомила про інцидент. Під час перевірки інформації правоохоронці встановили, що до скоєного причетні двоє 16-річних учнів Кілійського професійного ліцею, один з яких є фігурантом двох кримінальних проваджень за фактами крадіжки та грабежу.

Як зазначається, все відбувалося в орендованій квартирі одного з ліцеїстів, де також перебували й інші неповнолітні особи. Зловмисники побили 11-річного хлопчика та під загрозою застосування фізичного насилля змусили повністю роздягнутись. Всі ці дії підлітки знімали на мобільні телефони.

Як повідомило видання “Бессарабія Інформ”, мама хлопчика звернулась до поліції на третій день після випадку. Її син навідріз відмовляється відвідувати школу, бо відчуває сором перед однолітками. Повідомляється, що хлопчик відвідує 6 клас місцевої школи.

Правоохоронці кваліфікували дії за ч.2 ст. 127 Кримінального кодексу України (катування). Наразі вирішується питання про повідомлення правопорушникам про підозру. За скоєне підліткам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *