У Шабівській ОТГ відкриють власний Центр адмінпослуг

 У селі Шабо Білгород-Дністровського району планують в новому 2020 році відкрити Центр надання адміністративних послуг, який на початку січня розмістять в центрі громади по вул. Центральна, 63.
Голова Шабівської ОТГ Василь Древаль сказав, що при створенні і проектуванні Центру були враховані всі новітні рекомендації та передовий досвід існуючих Центрів надання адміністративних послуг. У будівлі вже виконано ремонт, сесією сільської ради прийнято положення і регламент ЦНАПу, визначено його структуру, вирішені кадрові питання, затверджені посадові інструкції. Крім того, спрямовано лист до Одеської ОДА для участі в програмі «Здійснення заходів щодо забезпечення центрів надання адміністративних послуг обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів».
Розглядається питання про надання коштів на закупівлю робочих станцій для виготовлення паспортів. Також сільський голова направив листи з пропозицією про співпрацю в ДАБК, ДЗК в Одеській області, ДУ ДСНС України в Одеській області, до Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.
На стадії підписання перебуває меморандум про співпрацю в сфері надання адміністративних послуг з ДУ ПФУ в Одеській області.
Відзначимо, що протягом робочого дня у ЦНАПі Шабівської ОТГ зможуть прийняти близько 100 відвідувачів одначасно.
Люди зможуть отримати більше 80 різних адміністративних послуг, де суб’єктом надання адміністративних послуг є виконавчі органи Шабівської сільської ради і приблизно ще 60 адміністративних послуг після підписання договорів про співпрацю з іншими державними установами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *