У Шабівській ОТГ відзначили день народження села

Надзвичайно людно було на центральній площі села Шабо та у Будинку культури села Бритівка, що в Білгород-Дністровському районі.

Саме в ці дні з’їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися й виросли. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся сільський голова Василь Древаль. Вітаючи односельчан зі святом, Василь Васильович, подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Сільський голова вручив Гультяєву Олександру Степановичу посвідчення «Почесний громадянин Шабівської об’єднаної територіальної громади», а також подяки та подарунки за вагомий особистий внесок та активну участь в громадському житті отримали 35 мешканців Шабівської об”єднаної громади.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка народних умільців села та виступи музичних колективів громади та району. Усі бажаючі мали змогу познайомитися з виробами народного мистецтва, покуштувати смачну кашу та юшку, спробувати удачі в лотереї. Для дітей була організована різноманітна ігрова програма з цікавими призами. Особливо припала до вподоби малечі окремо облаштована ігрова зона. Робота дитячих аніматорів, батути та ласощі, – все це забезпечило святковий настрій та незабутню атмосферу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *