У селах Визирської ОТГ створюють новий громадський простір

Площа, освітлення, місця для відпочинку й прогулянок все це до вподоби мешканцям Першотравневого. Тут проживає багато молоді та дітей, які уподобали центр. У вихідні дні тут багатолюдно і затишно.

Порядок біля Будинку культури нам дуже подобається. Особливо у вихідні дні, коли там грає музика та бігають наші онуки та діти. Тепер розпочнеться новий етап благоустрою та ми сподіваємося, що стане чисто, красиво та комфортно у центральній частині Першотравневого” розповіла Надія Базарна, жителька Першотравневого.

Саме зараз у центрі Першотравневого облаштовують територію та встановлюють бордюри. Цей фронт робіт торкнеться не лише частини базарної площі.

Надалі необхідно продовжити прокладку бордюру по вулиці Миру вгору, по обидва боки. Це необхідно зробити та завершити благоустрій паркової зони. Завеземо туди чорнозем і різні сорти дерев, щоб центр села був у належному стані“,  каже Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Зелені насадження з’являться і біля Будинку культури. Сакура, в’юнкі троянди та багато інших улюбленців фітодизайнерів зроблять площу ще зеленішою. Цього вже дуже чекають місцеві жителі.

Щоб все було найкраще і для дорослих, і для дітей. Уже є площа біля Будинку культури. Це дуже важливо, щоб центр був упорядкований”, ділиться Раїса Кравченко, жителька Першотравневого.

В центрі повинно бути красиво. Приємно, коли є доріжки та тротуари для дорослих і для дітей”,  Олексій Новіткевич, житель Першотравневого.

Новий громадський простір та озеленення у Першотравневому  лише початок. Створення комфорту  це пріоритетний напрямок, внесений у план заходів розвитку Визирської об’єднаної територіальної громади.

“За планами на 2020 рік, Першотравневе, Визирка та Любопіль отримають освітлення, дороги, асфальтування вулиць і тротуарні доріжки. Все це необхідно для розвитку інфраструктури й того, щоб всі наші жителі, без винятку, жили в комфортних умовах. Нас для цього обирали й нам люди довірили цей напрямок”, переконаний Валерій Стоілакі, голова Визирської сільради.

Оновлений громадський простір у Першотравневому буде більш комфортним і, водночас  більш сучасним, а його формування зараз ведеться з урахуванням островів зеленої зони.

Першотравневе

Джерело, фото – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *