Документальний фільм про Ломаченка-старшого покажуть на кінофестивалі в Мілані

На стадії завершення перебуває процес створення документального фільму про Анатолія Ломаченка – батька і тренера дворазового олімпійського чемпіона і чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA, WBC і WBO Василя Ломаченка.

Режисером фільму «Папаченко» є Сергій Долбилов. За його словами, фільм буде готовий у лютому 2020 року. Тоді його покажуть на Міланському фестивалі спортивних фільмів.

«Фільм вже на фінальній стадії. В кінці лютого фільм буде представлений на Міланському фестивалі спортивних фільмів. Прем’єрний показ буде пізніше. Я обов’язково зроблю анонс», – запевнив Сергій Долбилов.

У фільмі Анатолій Ломаченко розповідає як тренував свого сина Василя, а також Олександра Усика. Свого часу Сергій Долбилов свого часу знімав документальні фільми про братів Кличків і Олександра Усика.

Старший Ломаченко грав провідну роль в підготовці національної збірної України з боксу. Зокрема готував збірну до Чемпіонату світу з боксу 2011 року, де Україна завоювала першість, і до Олімпійських ігор 2012 року, де збірна посіла друге місце. За це був нагороджений званнями Кавалер ордена «За заслуги» III і II ступенів. У 2016 році визнаний кращим тренером світу за версією боксерського порталу SecondsOut. У 2017 – за версією Американської асоціації журналістів, які пишуть про бокс. У 2018 – тренер року за версією журналу The Ring. У 2018 році Анатолій Ломаченко взяв участь в підготовці Олександра Усика до бою з Муратом Гассієвим, в результаті якого боксер став абсолютним чемпіоном у своїй ваговій категорії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *