Цвяхи на трасі: мешканці Бурлачої Балки перекрили шлях через село

Закриття понтонної переправи, яке тяглося два довгих місяці, призвело не тільки до величезних заторів, але й до соціальної напруги. У селі Бурлача Балка, через яке власники автівок прямують, аби об’їхати закритий міст, надвечір 10 вересня відбувся протест місцевих жителів. Вони вирішили перекрити трасу для машин: вважають, що мають на це право, бо дорогу ремонтують самотужки.

Намагаючись потрапити в Чорноморськ швидше, ніж трасою Одеса – Білгород-Дністровський, автолюбителі кинулися шукати короткі шляхи. Один з них – дорога через дамбу Сухого Лиману, за якою можна потрапити як у Великодолинське, так і в Малу Долину. Дорога пролягає через дачний кооператив “Лебідь”,мешканці якого перспективу перетворення своєї і без того розбитої проїзної частини завантажену магістраль сприйняли незадовільно.

Люди паралізували дорогу шлагбаумами, проте автовласники не звертали на перешкоди уваги. Тому “лебедівці” відповіли кардинальними діями: заварили шлагбаум, перекрили дорогу і, за словами очевидців, розкидали на підходах цвяхи та іншу небезпечні для шин перепони.

“Існує траса Одеса – Білгород-Дністровський”, якою всі бажаючі можуть дістатися Чорноморськ. Але деякі особливо хитрі водії, в тому числі і водії багатотонних фур, думають, що вони розумніші за всіх і вирішили їздити по нашому селищу, а потім по польовій дорозі. Так ось, цього не буде, ми самі ремонтуємо свою дорогу і ми будемо вирішувати, кому тут їздити”, — заявив один з протестувальників.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, з 10 вересня 2019 року рух через понтонний міст між Одесою та Чорноморськом припинено на 2 місяці. Потік автотранспорту спрямовано в об”їзд, по Овідіопольській трасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *