“Дерибан у верхах”: боксер Ломаченко розгнівав українців висловом про війну

Український суперчемпіон Василь Ломаченко обурив земляків своїми висловами про агресію Росії по відношенню до нашої країни.

Боксер назвав війну на Донбасі “політичною напруженою ситуацією і “дерибаном у верхах”. Про це він повідомив у інтерв’ю російській службі BBC.

Боксер зазначив, що має багато друзів з Росії, з якими “дружив з дитинства”.

Це були хлопці, з якими ми змагалися, коли ми були юніорами, кадетами, ми виросли разом, багато разів були на різних змаганнях, зборах. Я не можу розірвати стосунки з друзями через те, що у нас якась політична напружена ситуація між Росією і Україною. Через те, що у нас там у верхах йде якийсь дерибан, якась політика. Чесно кажучи, то не моя справа. Не хочу туди лізти і щось коментувати”, – сказав Ломаченко.

Також Ломаченко побажав, аби “у кожного була своя думка з цього приводу і щоб спорт і бокс нас усіх об’єднував”.

Численні вболівальники акерманського чемпіона однозначно відреагували на вислови Ломаченка. В соцмережах прямо дивуються позиції українського спортсмена.

Вася до последнего держался, но и его понесло”, “Вот что у людей в голове? Почему они такие тупые?”, “Быть гражданином своей страны – это значит иметь гражданскую позицию. Усики и Васи этой позиции не имеют или имеют гражданскую позицию какой-то другой страны, которая находиться где-то там на северо-востоке”, – пишуть обурені користувачі соцмереж.

Нагадаємо, Василь Ломаченко завоював третій чемпіонський пояс, перемігши цими вихідними британця Люка Кемпбелла. Таким чином він став володарем трьох чемпіонських поясів за версією WBA, WBO і WBC. Поєдинок за версією WBC в легкій вазі (до 61,2 кг) пройшов в Лондоні. У 11-му раунді Ломаченко відправив Л.Кемпбелла в нокдаун, проте суперник продовжив бій. За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу Ломаченку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *