Дівчину упізнали по ніжкам: моторошні деталі жертв “Токіо Стар”

19 серпня у містів Балта відбулося поховання 18-річної Ольги Романюк і 17-річного Миколи Кравченка. Як виявилось, молода пара  потрапила до злощасного готелю випадково.

Ольга була студенткою Одеської харчової академії, а влітку підробляла у місті, щоб було легше батькам. Мешкали з хлопцем у гуртожитку, але напередодні адміністрація попросила перебути одну ніч десь в іншому місці, бо в будівлі проводили дезінсекцію. Так молоді люди й потрапили в смертельну пастку.

Оля була змалечку дуже розумною дівчинкою, сама читати вчилась, писати… Мамі подзвонила вона десь о 9 вечора, сказала, що лягаємо вже спати. Зранку мала приїхати в Балту. А потім не відповідала на дзвінки. В неділю шукали, де вона могла пропасти, обдзвонили всі лікарні, а знайшли її аж у морзі. Все тіло чорне, в целофановій плівці, опізнали її тільки по ніжкам, мама впізнала педикюр, який Оля напередодні робила”, – розповіла СИЛІ ГРОМАД одна з родичок загиблої, яка побувала на похованні.

Поховали дівчину у закритій труні. Крім загиблої Ольги, в родині Романюків залишилось двоє дітей. Хлопця, який загинув разом з Олею, Миколу Кравченка, також поховали в понеділок. Його тіло обгоріло менше, юнака упізнали по обличчю.

Як повідомила прес-служба Балтської міської ОТГ на своїй сторінці у Фейсбук, “Молоді люди були наповнені любов’ю до життя, планами на майбутнє. Висловлюємо щире співчуття родинам, які втратили дітей і поділяємо біль від втрати”.

Нагадаємо, пожежа, що сталася в ніч з 16 на 17 серпня 2019 року в одеському готелі “Токіо Стар”, забрала життя 9 людей, серед яких 10-річна дитина. У лікарнях міста у важкому стані залишається ще п’ятеро людей.

Під варту взяли власника готелю Вадима Чорного, якого підозрюють у порушенні встановленого законодавством вимог пожежної безпеки та законодавства про працю.

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *