В Авангарді відкрили новий Центр безпеки громадян

Мешканцям Авангардівської об’єднаної громади, що межує з Одесою, пощастило першими відчути переваги стратегії правоохоронних органів і побачити їхню активну взаємодію з поліцією.  Саме там відкрили єдиний в Одеській області Центр безпеки громадян.

Як повідомила прес-служба Нацполіції в Одеській області, в Центрі розміщені кабінет дільничного офіцера поліції, пожежно-рятувальної служби, працівників медицини катастроф і охорони. Разом з місцевими мешканцями поліцейські вирішуватимуть цілий комплекс важливих питань безпеки завдань – реагувати на надзвичайні ситуації, охороняти і підтримувати громадський порядок.

«Наша мета – щоб кожна людина, навіть у найвіддаленішому населеному пункті, відчувала себе в безпеці. Функціонування такого центру має реально вирішити цю проблему. Адже постійне перебування тут спеціальних служб, в тому числі свого офіцера поліції, який знає жителів території обслуговування і їх проблеми дозволить їм і своєчасно реагувати на надзвичайні події та надавати сервіс нового рівня», – зазначив глава поліції регіону Олег Бех.

ФОТО з сайту Нацполіції в Одеській області

One thought on “В Авангарді відкрили новий Центр безпеки громадян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *