Мешканці Вилкового не довіряють владі: ні місцевій, ні державній. ВІДЕО

Кандидат в народні депутати по 141 виборчому округу Василь Резніченко зустрівся з мешканцями міста Вилкове. Бажаючих поспілкуватися, розповісти про свої проблеми, виявилося багато. Василь Резніченко вражений рівнем недовіри людей до будь-яких органів влади. Місцеві вже нікому не вірять: ні меру, ні місцевим депутатам, ні народним, жодним партіям.

Завдання – повне перезавантаження влади. За це будбемо триматися. Нікого зі старих облич не повинно бути у владі”, – переконаний місцевий мешканець Микола.

Вилківчани обурювалися брудною водою, яка тече у їхньому водопроводі, скаржилися на бездіяльність мерії, відсутність меж земельних ділянок, скаржились на громадський транспорт. Люди цікавилися, чому вирішив йти в народні депутати Василь Резніченко і як він думає допомагати у вирішенні проблем звичайних бессарабців.

Василь Резніченко, голова Лиманської ОТГ, кандидат в народні депутат по 141 виборчому округу:

Проблеми одні й ті – це найперше вода, це єрики, відсутність генерального плану, те на що люди скаржаться. Але як люди обіцяють, будут підтримувати, щоб змінити стару владу. Ще недавно по місту їздила маршрутка для пенсіонерів, а зараз її скасували. Люди просили допомогти у вирішенні цього питання. Але найбільше, що мене вразило – це суцільна недовіра людей до будь-яких органів влади. Як повернути довіру людей? – це основне завдання, яке треба вирішувати в першу чергу”.

Авторка – Вікторія Алєксєєнко, Марія Плачкова

ВІДЕО – СИЛА ГРОМАД

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *