У Визирській ОТГ створюють комфортні умови для жителів віддалених сіл

Село Кінне, де проживає понад 200 чоловік, розташоване поруч з Першотравневим і є частиною місцевої громади. Його жителі повноправно користуються всією інфраструктурою Першотравневої сільради: школою, дитячим садом, амбулаторією і клубом. До останнього часу не було в Кінному і власного дитячого майданчика.

Між тим, потреби мешканців села, яке увійшло до Визирської ОТГ, поступово починає вирішувати місцева влада.

Люди до нас звернулися, аби ми зробили дитячий майданчик. Ми поїхали на місцевість, визначили місце майбутнього майданчика. Найближчим часом будемо облаштовувати підходи, стелити тротуарну доріжку, налагодимо освітлення, аби діти могли у будь-який час і в будь-яку погоду прийти на майданчик. Спільно з “Командою розвитку” дійшли згоди у тому, щоб обладнати і міні-футбольне поле”, –  каже Валерій Стоілакі, голова Першотравневої сільради.

За словами очільника села, дитячі майданчики будуть зведені у всіх селах громади, а у Першотравневому куточки активного відпочинку для дітей з’являться у кожному мікрорайоні. Найближчим часом дитячий майданчик з”явиться у найвіддаленішому куточку села.

По вулиці Грушевського буде майданчик. Сюди зможуть приходити діти з Садової, 108 Гвардійської Дивізії, Вишневої”, – розповів голова Першотравневої сільради.
Нагадаємо, новостворена Визирська ОТГ в Лиманському районі чекає перших місцевих виборів, що відбудуться 30 червня 2019 року. Але вже зараз тут відбуваються ефективні зміни, що мають на меті спростити життя кожному мешканцю.
Неважливо в великому або маленькому селі проживають люди, далеко вони від центру чи поблизу, життя кожного жителя Визирської ОТГ повинно бути комфортним і об’єкти соціальної інфраструктури мають бути однаково доступними”, – впевнений депутат Одеської облради Олег Кутателадзе.
Джерело – Лиманська Агенція Новин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *