У Старокозацькій ОТГ власними силами ремонтують дороги

В Староказацькій ОТГ вже понад місяця продовжуються роботи з ремонту місцевих доріг, котрі зв’язують села громади. Загальна протяжність доріг, де проводились роботи, складає близько 18 кілометрів. Про це повідомили в Старокозацькій сільській раді.

Роботи з вирівнювання та посипки щебенем дорожнього покриття між селами Старокозаче — Крутоярівка, Старокозаче — Петрівка, ділянки дороги С160405 (від кільцевого перехрестя до в’їзду в село) та по вулицях сіл. За час робіт використали більше 6 тисяч тон матеріалу.

Також в громаді вже випробували власний рециклер асфальтобетону (міні-асфальтний завод), який був придбаний в листопаді 2018 року за кошти інфраструктурної субвенції.

Цього разу при поточному ремонті доріг в селі Староказаче використовували асфальт власного виробництва.

В майбутньому в громаді планують розширити свій парк техніки, аби поетапно відремонтувати місцеві дороги.

«В планах на найближче майбутнє закупівля спецтехніки, яка дасть нам можливість самостійно виконувати такі роботи як: видобуток кам’янистої породи з кар’єрів, перевезення матеріалів та утрамбовування дорожнім катком доріг місцевого значення по всіх селах громади. Поетапно, разом з рециклером асфальтобетону, нова техніка дозволить нам привести до задовільного стану усі дороги, які знаходяться у віданні Старокозацької сільської ради», повідомили в Старокозацькій сільській раді.

Старокозацька ОТГ

Нагадаємо, на початку 2019 року Старокозацька сільська рада виділила 300 тисяч гривень субвенції в обласний бюджет для розробки проектної документації капітального ремонту дороги обласного значення С160405, на ділянці від кільцевого перехрестя до Старокозацької районної лікарні.

Автор – Дмитро Феняк

2 thoughts on “У Старокозацькій ОТГ власними силами ремонтують дороги

  1. У нашій громаді відбувається аналогічне, люди втомилися чекати що їм хтось допоможе і тепер покладаються тільки на себе.

  2. В нашем сообществе происходит подобное: люди устали ждать помощи от кого-то еще и теперь полагаются только на себя. Это свидетельствует о росте самостоятельности и сознания о необходимости брать ответственность за свою жизнь и действия. Возможно, такое изменение происходит из-за недоверия к внешним источникам помощи или потребности в большей независимости. В любом случае, это показывает силу и решительность нашей громады.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *