Наслідки урагану на Одещині: пилова буря, повалені дерева і білборди

Сильний вітер вдень 10 березня зірвав дах з п’ятиповерхового будинку у місті Білгород-Дністровський. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Одеській області.

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Бірюзова в результаті пориву вітру пошкоджено дах п’ятиповерхового житлового будинку. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що вітром частково зірвано шиферний дах житлового будинку на 96 квартир на площі 360 квадратних метрів.

Рятувальники допомогли працівникам комунального підприємства демонтувати пошкоджений шифер для подальшого проведення відновлювальних робіт. Також в результаті пориву вітру в Чорноморську були зруйновані балконні конструкції, рекламні щити, а також повалені дерева. Одне з сухостоїв впало на припарковану автівку.

На трасі Чорноморськ-Одеса шквальний вітер повалив кілька рекламних бордів. В Одесі через сильні пориви вітру впала стіна на вулиці Глушко. Ураганний вітер повалив дерево на вулиці Довгій, заблокувавши проїзд транспорту. Рух трамвайних маршрутів 1 і 7 тимчасово зупинено. Загиблих і постраждалих немає.

ураган

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *