Комунальне господарство з Красносілки звітує про свою роботу

Красносільська громада, території якої межують з Одесою, відзвітувала про роботу комунального підприємства «Перспектива». Його комапнда продовжує виконувати важливі роботи, спрямовані на покращення життєвих умов мешканців громади.
Про це повідомила лідерка цієї громади Марина Архірій.
Так, у  селі Кубанка завершено важливі роботи — артезіанську свердловину підключено до водонапірної башти Рожновського. Наразі триває підключення електроенергії до насосного обладнання, що дозволить забезпечити безперебійну роботу системи водопостачання, розповіла голова на своїй сторінці.
Не менш важливі ремонтні роботи оперативно проведено і в селі Іванове, де фахівці працювали над відновленням водопостачання зі свердловини.
Роботи з прокладання нового трубопроводу у с. Красносілці у провулку між вул. Миколаївською та Сонячною тривають відповідно до плану. Цей проект є важливим кроком для покращення водопостачання у зазначеному районі.
Паралельно з цим працівники підприємства регулярно займаються ліквідацією поривів водопроводу у населених пунктах, забезпечуючи стабільну подачу води у громаді. Як повідомляють самі мешканці, час реагування на аварійні пориви становить менше години. Лише за минулий тиждень було усунено 4 пориви по вул. Новій, Квітковій, Садовій (с. Красносілка),вул. Грушевського (с. Іванове).
“Окрім цього, підприємство було задіяне працівниками і спецтехнікою у масштабному прибиранні території поблизу місцевого кладовища, що суттєво покращило благоустрій села. Команда КП «Перспектива» працює, аби забезпечити стабільне водопостачання та підтримувати чистоту у громаді”, – резюмує очільниця громади і наводить фото виконаних робіт на вказаних об’єктах.
КрасносілкаКрасносілка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *