Неочікувана слава: в пасажирці, яка обматюкала водія маршрутки, упізнали чиновницю обладміністрації. ВІДЕО

В Одесі жінка-пасажирка влаштувала скандал із водієм маршрутки, а у розпал почала бити чоловіка під час руху транспортного засобу. Дописувачі соцмереж упізнали в оприлюдненому відео посадовиці Одеської ОВА Наталію Смертенюк, яка раніше працювала у відділі аграрної політики Білгород-Дністровської РВА. Зараз посадовиця є заступницею департаменту аграрної політики Одеської ОВА. Представники з ОВА вже прокоментували інцидент.

Відео розлетілося соцмережами Одещини.

Достеменно невідомо, у результаті чого виник конфлікт, який зафіксували на відео пасажири маршрутки. Вірогідно через те, що водій відмовився зупинятися там, де його попросила пасажирка.

Внаслідок цього посадовиця почала лаяти чоловіка нецензурними словами, а врешті полізла битися, коли той саме був за кермом громадського транспорту.

“Ти дивися бл**ь, **бало завали, чмо. Ти коли перестанеш зі мною так “базарити”. Вдома так будеш розмовляти зі своєю дружиною”, — кричала жінка.

Водій емоційно відповів, що це вона повинна припинити так з ним розмовляти і поводитися відповідно, а таким тоном хай спілкується зі своїм чоловіком.

Після фізичних “зауважень” водій все ж таки зупинився.

Як повідомляє видання “Думстка”, в.о. директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Віталій Власенко заявив, що така поведінка є негідною для державного службовця.

“Відповідно до законодавства, для притягнення до відповідальності має бути проведена службова перевірка, яка розпочнеться у понеділок. За її результатами буде вирішено питання подальшого перебування на посаді”, – повідомив він.

ОБЕРЕЖНО: у ВІДЕО присутня нецензурна лексика! 18+:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *