Елітне житло та авто: журналісти показали, як живе нардеп-втікач з Одеси Артем Дмитрук. ВІДЕО

Нардеп-втікач з Одеси Артем Дмитрук, який нелегально виїхав з України, облаштувався з родиною у Лондоні. Він оселився в елітному житловому комплексі Vista Chelsea Bridge, де оренда квартири становить близько 6500 доларів на місяць. Народний депутат був обраний до Верховної Ради у 2020 році за списком партії “Слуга народу” від 133 виборчого округу, що охоплює велику частину міста Одеса. 

Про це йдеться в сюжеті Bihus.Info.

За інформацією журналістів, Дмитрук виїхав з України наприкінці серпня 2024 року, а втеча могла бути заздалегідь спланованою. Його дружина протягом 2022-2023 років регулярно публікувала в Instagram фотографії з Лондона, куди їздила разом із дітьми, ймовірно, живучи в районі Bermondsey.

За місяць до втечі, у липні 2024 року, вона знову “засвітилася” в цьому районі, а на початку вересня вже виклала фото після виїзду родини з України.

Наприкінці вересня Дмитрук змінив місце проживання і тепер орендує квартиру у Vista Chelsea Bridge, розташовану поруч із парком Battersea, де він часто гуляє з дітьми. З Instagram його дружини також відомо, що родина облаштовується в новому житлі, замовляючи продукти з України.

Вартість квартири в цьому комплексі оцінюється в близько 850 тисяч фунтів, а оренда — 5 тисяч фунтів на місяць (приблизно 6500 доларів). Після виходу розслідування Дмитрук публічно відреагував у соцмережах, висуваючи звинувачення на адресу президента та спецслужб.

“Дякую Бігусу за роботу! Тільки є один нюанс. Якби проти вас робили ті самі дії, що й проти мене, ви б не просто тікали, ви б упали на місці. Я нікому не побажаю того, що зі мною зробив Зеленський за допомогою своїх спецслужб. Моя дружина втратила дитину. Двічі мене намагалися ліквідувати. Викрадення…”, – написав він.

Також Дмитрук пообіцяв повернутися в Україну.

Про втечу народного депутата Артема Дмитрука з України стало відомо 24 серпня, коли він перетнув кордон із Молдовою. Раніше нардеп активно підтримував проросійські інтереси, зокрема, виступав на захист московського патріархату. 25 серпня правоохоронці йому висунули підозру через напади на поліцейського та військовослужбовця.

Артем Дмитрук – народний депутат IX скликання (з 2019 року), обирався за виборчим округом №133 (Одеська область). Він також підприємець і професійний спортсмен, який керував федерацією професійного боксу Одеси та області.

У липні 2024 року став іподияконом української православної церкви московського патріархату (упц мп).

У листопаді минулого року нардеп з Одещини долучився до охочих зберегти московський патріархат в Україні.

У жовтні 2023 року Артема Дмитрука звинуватили у побитті чоловіка у столиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *