Під час акції “Кава з освітою” школи Одеси назбирали понад 2 млн гривень. ВІДЕО

Ініціатива, запропонована рік тому міським Департаментом освіти та науки, була підтримана одеситами і вже стала традиційною для шкіл міста Одеси. На шкільних  ярмарках  можна придбати за донат смаколики, приготовані з любов’ю нашими дітьми, батьками та вчителями. 

Геннадій ТрухановКожна куплена чашка кави – це не лише ароматний напій, але й внесок у нашу спільну перемогу, повідомили на сайті Одеської міськради.

“Кава від освітян знов об’єднала нас усіх навколо спільної мети – допомогти тим, хто щодня боронить нашу країну. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ, щоб наші воїни відчували нашу підтримку і вдячність”, – сказав мер Одеси Геннадій Труханов. 

Директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич подякувала всім за неймовірну підтримку, зазначивши, що за декілька днів “Кава з освітою” зібрала майже 2 млн 129 тисяч гривень.

“Це неймовірний подарунок всім нам, всій освіті Одеси від кожного, хто довіряє нам, хто разом з нами, хто мав час, бажання і волю починати день саме з нашої кави.
Я хочу подякувати за кожне печиво та паперовий стаканчик з кавою, за кожну кухню в тісті, за кожен родинний вечір за приготуванням смаколиків. Крім того, смаколики та подарунки від дітей були передані ветеранам, які проходять реабілітацію”, – повідомила вона на своїй сторінці.
В Одесі реабілітаційні відділення працюють майже у всіх міських лікарнях, але стаціонарна допомога – лише частина тривалого процесу інтеграції ветерана у цивільне життя.  Далі – адаптивний спорт, професійне переорієнтування або відкриття власної справи, що дозволить людині з інвалідністю забезпечувати свої потреби та своєї сім’ї.
Геннадій Труханов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *