Голова Доброслава у США взяла участь у пікеті на підтримку України (на фото)

Завершилася тижнева поїздка до США представників органів місцевого самоврядування України, до складу делегації входила і голова Доброславської селищної ради Одеської області Людмила Прокопечко. У Вашингтоні Людмила Прокопечко презентувала проєкти Доброславської громади.

У соціальних  мережах голова громади з Одещини робила звіти про перебування за океаном.

Насамперед, українці відвідали Офіс Агенства США з міжнародного розвитку, що добре відоме за абревіатурою USAID, за сприяння якого в територіальних громадах області успішно реалізовано багато проєктів.

Перша ділова зустріч відбулася з Джейсон Хатчісон, співзасновником компанії Lykke, що ефективно впроваджує різні проєкти в Україні. Говорили про можливості партнерства в галузях енергетики, медицини, екології. Представниця Одещини презентувала проєкти своєї громади.

«Третій день у Вашингтоні вщерть заповнений зустрічами з представниками ділової еліти США: Агенством з торгівлі і розвитку США, Фінансовою корпорацією розвитку США, Групою Світового банку, Банку Америки, Агенством США з міжнародного розвитку», – зазначила Л. Прокопечко.

На всіх зустрічах представниця Одещини брала слово, розповідала про ситуацію в Україні і про проблеми Доброславської громади, знайомилася з діловими колами, домовлялася про зустрічі онлайн і офлайн, тому що більшість цих структур мають представництва в Україні.

«Маю багато нових ідей і пропозицій, тож попереду багато роботи», – йдеться у дописах лідера громади з Доброслава в соцмережі. Довелося керівнику селищної ради бути на Міжнародній конференції спікером однієї з панельних дискусій. Хвилювалася, бо ще не виступала перед такою аудиторією.

Зустрічалася делегація органів самоврядування і з американцями українського походження.

«Познайомилася з ними на площі перед Білим домом (на фото). Щодня вони приходять сюди, щоб продемонструвати підтримку Україні. Саме такі, як вони, не лише не дають забути своїм співвітчизникам про нашу боротьбу, а й вимагають від влади надання Україні необхідної зброї», – розповіла Л. Прокопечко.

Прокопечко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *