Як Красносільська громада готує навчальні заклади до зими?

У Красносільській громаді ще навесні розпочали підготовку до опалювального сезону 2024/2025. Крім однієї школи заклади і установи Красносільської територіальної громади сільради Одеської області на Одещині готові до роботи взимку.

Про це повідомила громадськості голова сільради Марина Архірій.

«Підготовка до опалювального сезону 2024/2025 розпочалася навесні, зразу після завершення попереднього опалювального періоду, будівлі і споруди бюджетної сфера добре підготовлені до осінньо-зимового періоду», – зазначила лідер громади.

Сільрада закупила необхідна кількість різних видів пального для котелень, а також і для генераторів, що забезпечить безперебійну роботу у разі відсутності електроенергії.

Деякі недоліки має опалювальне обладнання ліцею села Павлинка, які оперативно усуваються. Наразі і комунальне підприємство належним чином підготувалося доглядати взимку за автошляхами і під’їздами об’єктів критичної інфраструктури. Для забезпечення безпеки дорожнього руху закупили сіль, запаслися піском для посипання доріг.

«Наші зусилля спрямовані на забезпечення комфорту та безпеки в нашій громаді у зимовий період. Робимо, щоб цієї зими всім було тепло та затишно», – доповнила розповідь М. Архірій.

Раніше повідомлялося, що за інформацією облдержадміністрації, 812 пунктів незламності працюватимуть в Одеській області цієї зими, з них повністю готові до відкриття 637.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *