Голова Доброслава Людмила Прокопечко презентує в США проєкти своєї громади

Голова Доброславської селищної ради Одеської області Людмила Прокопечко презентує в США проєкти своєї громади. Зараз вона перебуває у Вашингтоні, і розраховує залучити американських інвесторів у Доброславську громаду.

 

Зокрема, в неділю, 22 вересня, керівник громади повідомила таке: «Незважаючи на вихідний, у нас вже відбулася перша ділова зустріч. З нами зустрічався Джейсон Хатчісон, один з співзасновників компанії Lykke, що активно впроваджує різні проєкти в Україні. Говорили про можливості партнерства в галузях енергетики, медицини, екології. Презентую проєкти нашої громади».

Понеділок також видався плідним для керівника органу місцевого самоврядування з Одещини. Другий день перебування у Вашингтоні почався з відвідання мерії Вашингтона та зустрічі з членами команди мера (мер у них жінка).

“Говорили про підтримку України, про організацію роботи мерії, про успішні практики в різних сферах діяльності. Наступна зустріч буде у місті Леонардтаун (штат Меріленд). Буде дуже цікаво поспілкуватися, оскільки саме з такими невеликими містами буду намагатися налагоджувати партнерства», – йдеться в інформації Л. Прокопечко.

Раніше повідомлялося, що Доброславська громада максимально використовує міжнародну підтримку для реалізації різних проєктів. Так, за підтримки проєкту  USAID ГОВЕРЛА в цій ОТГ працюють над розробкою комплексного просторового плану. А завдяки грантовим коштам у селах громади відкрили бювети очищеної питної води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *