У Визирській громаді соціальні працівники отримали електроровери. ВІДЕО

Завжди готові прийти на допомогу соціальні працівники Визирської громади на Одещині. Окрім цього ці люди ще, за сумісництвом, можуть бути кухарями, електриками, кур’єрами та медиками для своїх підопічних. А щоб полегшити їхню працю, місцева влада за грантові кошти закупила велосипеди з електроприводом.
ВизиркаКолектив Визирського центру надання соціальних послуг виконує, можливо й непомітну для більшості, але дуже важливу роботу.  Підопічними центру є близько 50 пенсіонерів, які проживають на території громади, у різних селах, до яких доводиться долати чималу відстань.
Тетяна Обухова вже багато років служить соціальним працівником у Калинівському старостаті. До своїх підопічних, літніх і часто немічних людей, ставиться з турботою і повагою. Розповідає: доводиться їздити поміж підопічними то за продуктами, то за ліками на своєму власному транспорті, на мопеді, який треба ще й заправляти власним коштом.
Більшість літніх жителів громади з тих чи інших обставин є самотніми людьми. Відтепер своїх підопічних соціальні працівники навідуватимуть на комфортному транспорті, який не потребує виттрат на пальне.
Відео – Лиманська Агенція новин:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *