Школярі з Лиманської громади долучаються до молодіжного руху

Лиманська сільська громада, що у Білгород-Дністровському районі на Одещині, прагне більше уваги приділити молодіжній політиці та ініціативам. 18 вересня голова громади Василь Резніченко зустрівся зі старошокласниками місцевої школи і розповів їм про діяльність органу місцевого самоврядування. 

Про це очільник Лиманської громади розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Василь Резніченко поділився, що розповів юним гостям про те, як працює громада, яким чином наповнюється бюджет, хто сплачує податки та які повноваження виконує сільська рада. Він був приємно здивований, що молодь цікавиться економікою, життям свого рідного краю, а хлопці й дівчатка мають класні ініціативи і чітке бачення свого майбутнього:

Переконаний: молодь має брати участь в політиці, у бізнесі та у громадському русі, проте молоде покоління зараз має обмежений доступ до внесення пропозицій та до процесів прийняття рішень громади. Прагнемо це виправити! Тому в Лиманській громаді планується створення молодіжного руху, в якому будемо навчатися лідерству, критичному мисленню, активностям на рівні громади”, – розповів голова.

Напередодні у трьої школах Лиманської громади відбуся Олімпійський тиждень, період спортивних заходів, естафет і змагань, де кожен зміг проявити свої сили та витривалість. Він об’єднав учнів та вчителів навколо спорту і здорового способу життя, поділився Василь Резніченко.

Василь Резніченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *