В Одесі відкрили координаційний центр для пошуку зниклих безвісти військових

У Національній поліції Одещини було створено координаційний центр з розшуку людей, які зникли безвісти в особливих обставинах, зокрема військовослужбовців, з якими втрачено зв’язок через можливе загибель або потрапляння в полон.

Цей центр об’єднав представників слідчих, оперативних та інших підрозділів поліції Одещини для ефективного вирішення таких справ.

За словами керівниці спеціалізованої групи, центр фокусується на комунікації з родинами зниклих безвісти, збиранні детальної інформації про зниклих, відборі біологічних зразків та проведенні інших слідчих заходів.

Особлива увага приділяється співпраці з іншими поліцейськими управліннями, зокрема з тими, які діють на прифронтових територіях.

Один з таких трагічних випадків – в Лиманській громаді на Одещині. Більше року там розшукували Профіра Руслана Юхимовича, який вважався зниклим безвісти від 21 лютого 2023 року. Як з’ясувалося, він загинув під час виконання бойового завдання, та аж через рік, 21 червня 2024 року, відбулось поховання захисника…

У відомстві додають важливу інформацію: кожного щовівторка з 10:00 до 13:00 години центр проводить особистий прийом громадян у приміщенні слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області за адресою: проспект Шевченка, 8 Г, місто Одеса.

Також консультації доступні за телефонами: 048-779-43-62 та 073-899-00-02 з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години.

Цей підхід спрямований на надання підтримки родинам та ефективний розшук людей, які зникли у зв’язку з воєнними подіями.

дівчата

One thought on “В Одесі відкрили координаційний центр для пошуку зниклих безвісти військових

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *