У громади Одещини вирушили 15 шкільних автобусів

Територіальним громадам Одеської області передали ще 15 шкільних автобусів. Їх придбали за кошти держбюджету у співфінансуванні з місцевими бюджетами громад.

Про це 18 жовтня повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Отримали автобуси заклади освіти Миколаївської, Андрієво-Іванівської, Лиманської, Тузлівської, Успенівської, Теплицької, Саф’янівської, Доброславської, Красносільської, Савранської, Ананьївської, Балтської, Степанівської, Захарівської, Роздільнянської територіальних громад області.

“Загалом цього року, за кошти державного бюджету на умовах співфінансування, придбано 26 шкільних автобусів. Ще 24 плануємо закупити до кінця цього року коштом обласного бюджету… Торік шкільний автопарк Одещини поповнився 28 автобусами”, — йдеться у повідомленні.

Раніше, 13 вересня, громади Одещини отримали десять шкільних автобусів. Згідно з тендером за 16 серпня, за 26 автобусів ОДА заплатили майже 87 млн гривень. Одеська область отримала субвенцію на закупівлю шкільних автобусів. 21 червня уряд затвердив її розподіл. У документі зазначено, що регіону виділили 56,7 мільйона гривень на це.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *