Російська армія вперше атакувала енергооб’єкт в Іванівській громаді Одещини

Підступна атака в Березівському районі Одеської області. Голова Іванівської селищної ради Березівського району Віктор Лобач у своєму дописі у фейсбуці розповів, що жителі сіл громади вночі на 3 жовтня реально відчули подих війни.

«Ворожими дронами були атаковані енергооб’єкти, що знаходяться в нашій громаді. Агресор поетапно намагається знищити все, що пов’язано з електропостачанням. На жаль, це буде продовжуватися і в подальшому. Багато населених пунктів громади залишилися без електропостачання. В деяких комунальних закладах, приватних будинках, що знаходяться найближче до місць ворожої атаки, вибуховою хвилею вибило шибки. Всім допоможемо ліквідувати наслідки. Енергетики працюють, щоб відновити енергопостачання. Маємо надію, що це станеться найближчим часом», – йдеться у дописі В. Лобача в соціальних мережах.

Постраждало від уламків ворожого «шахеда» в селищі Іванівка також одне з кладовищ, пошкодивши багато надгробків. Раніше повідомлялося, що деякі населені пункти Одещини залишилися без світла внаслідок ворожої атаки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *