Доброславська громада створила молодіжну раду і новий молодіжний простір

У селі Трояндове Доброславської громади відкрито молодіжний простір “Синергія”, що стало можливим завдяки участі Доброслава у проєкті “Активна молодь – запорука розвитку громади” за підтримки МГО «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».
Про це розповіла лідерка цієї громади Людмила Прокопечко.
Тепер молодь Трояндівського старостинського округу має облаштоване і комфортне місце для свого дозвілля, зустрічей, проведення цікавих заходів. Тут можна пограти у настільні ігри, відпочити за цікавою книгою, провести кіно чи мультипоказ тощо.
Планується, що у просторі також працюватиме творча майстерня, де для дітей проходитимуть цікаві майстер-класи, спортивний гурток, де старші навчатимуть малечу грати у настільний теніс, художні майстер-класи, зустрічі з цікавими людьми, тренінги, позакласні заняття.
У день відкриття простору для його відвідувачів вже було організовано перші активності: майстер-клас з миловаріння та показ мультфільму, пригощання попкорном, а також виставку фоторобіт юного місцевого фотографа.
На відкриття завітали почесні гості: перший заступник голови Одеської районної військової адміністрації Олена Захарченко-Нетужилова, заступник голови Одеської районної ради Аркадій Мкртичян та регіональний координатор проєкту “Активна молодь – запорука розвитку громади ” в Одеській області Катерина Галкіна.
“Віримо і сподіваємося, що простір “Синергія” активно функціонуватиме, розвиватиметься і збиратиме багато відвідувачів у своїх стінах”, – поділилась пані Людмила на своїй сторінці.
А вже наступного дня, 11 вересня, на сесії Доброславської селищної ради депутатами єдиноголосно було прийнято рішення про створення Молодіжної ради при Доброславській селищній раді та затверджено Положення про Молодіжну раду.

One thought on “Доброславська громада створила молодіжну раду і новий молодіжний простір

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *