Викрали з машини: родичі мобілізованого з Чорноморська скаржаться на дії ТЦК. ВІДЕО

Черговий конфлікт через мобілізацію на Одещині. Працівники ТЦК просто на вулиці витягли з автівки жителя Чорноморська, і запроторили його до військкомату. Незважаючи на наявність важких хвороб, висновок військової лікарської комісії був прогнозованим – придатний до служби, тож затриманого перевезли у розподільник. Схвильовані родичі збилися з ніг, розшукуючи чоловіка, бо стверджують: він мобілізований незаконно.
Про це СИЛІ ГРОМАД розповіла дружина 43-річного затриманого Юрія, пані Катерина.
КатеринаЖінка розповідає, що її чоловік вчасно оновив свої дані у військовому реєстрі. Проте має складну травму ноги, через яку, вважає, не міг отримати позитивний висновок військово-лікарської комісії.
Аби зашкодити вивезти чоловіка до іншого підрозділу, сім’я затриманого навіть збиралася влаштувати протест перед брамою розподільника. Проте завадила поліція: на місце прибула слідчо-оперативна група, у присутності правоохоронців заявники написали заяви.
амбулаторіяКрім того, довелося викликати й медиків, бо медична допомога через хвилювання вже знадобилася родичам.
“Мій чоловік не підписував ніякі папери, не погоджувався, його мобілізація відбувається незаконно! Його везуть в незрозумілому напрямку, нам поставили перешкоди, погрожують!”, – поділилася Катерина Король, дружина. 
Обурені родичі кажуть, Юрій – єдиний годувальник в сімї. Має складнощі зі здоров’ям. Проте на жодні факти військові не реагують.
“Зараз мій батько лежить, десята міська одеська клініка, він зараз на повторній операції, де мій чоловік доглядав за ним. Я наразі була в селі, мама після інфаркту, моя дитина 6 років, зараз з сусідкою. Я не працюю, він у нас єдиний годувальник в сім’ї і його незаконно забирають!”, – не стримує сліз дружина.
Більше – у ВІДЕО:

 

One thought on “Викрали з машини: родичі мобілізованого з Чорноморська скаржаться на дії ТЦК. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *