В Арцизькій лікарні з’явилась нова послуга. ВІДЕО

В Арцизькій центральній опорній лікарні з квітня 2024 року запроваджено нову послугу, яка спрямована на надання реабілітаційної допомоги дітям віком від 0 до 3 років. Це значний крок вперед у сфері охорони здоров’я для наймолодших пацієнтів, які потребують спеціалізованої підтримки.
Про це повідомив на своїй сторінці голови цієї громади Сергій Парпуланський.
Для реалізації цієї ініціативи було створено мультідисциплінарну команду висококваліфікованих фахівців, до складу якої увійшли: психолог, логопед, фізіоерготерапевт, реабілітолог, педіатр, невропатолог, психіатр, а також медична сестра з лікувальної фізкультури та масажу, і помічники.
Як повідомив директор лікарні Зеновій Челак, за цей період вже було надано допомогу 80 дітям, які мали порушення опорно-рухового апарату, центральної нервової системи, а також затримку та порушення мовлення.
Реабілітаційну допомогу можна отримати як в амбулаторних, так і в стаціонарних умовах.
Як повідомили в медзакладіц, лкарня забезпечена всім необхідним обладнанням, що відповідає вимогам табелю оснащення та дозволяє проводити реабілітацію на високому рівні.
Крім того, заклад готовий укласти договір з Національною службою здоров’я України (НСЗУ), що дозволить забезпечити фінансування цієї послуги та зробити її доступною для ще більшої кількості пацієнтів.
Ця ініціатива є важливим кроком до підвищення якості медичної допомоги в регіоні та поліпшення здоров’я дітей, які мають особливі потреби.

2 thoughts on “В Арцизькій лікарні з’явилась нова послуга. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *