Ізмаїльська лікарня отримала 10 тон медичного обладнання

Медичний капелан Одеського екзархату Української греко-католицької церкви в місті Ізмаїл отець Володимир розповів, що релігійна організація “Лицарі Колумба” допомагає українцям, які опинились у важких життєвих обставинах через повномасштабну війну.

Також, за його словами, вони піклуються про медичні заклади України, зокрема — Одеської області.

Одній з лікарень Одещини передали десять тонн медичного обладнання
До складу гуманітарної допомоги увійшли засоби реабілітації, медичні препарати та вироби. Серед них — дефібрилятори, пристрої моніторингу пацієнтів, інвалідні візки, ліжка та меблі.

“Ціла фура вантажу прибула сьогодні до лікарні. Тут і ліжка, і медичне обладнання, і медикаменти. Нехай кожна допомога, яка йде від організації, допомагає нашим хворим, бійцям і кожному українцю”, — сказав отець Володимир.

Одній з лікарень Одещини передали десять тонн медичного обладнання

Це не перший гуманітарний вантаж, який отримує лікарня. “Лицарі Колумба” допомагають медзакладу на постійній основі, зазначив генеральний директор Олег Садковський:

Я не знаю жодної релігійної організації, яка б постійно підтримувала та допомагала лікарням. Вдячний всім, хто причетний до цього. Сподіваюсь, ми продовжимо нашу співпрацю заради здоров’я людей”.

Одній з лікарень Одещини передали десять тонн медичного обладнання
Вантажівка з гуманітарною допомогою для лікарні на Одещині. Суспільне Одеса

Чоловік також підкреслив, що місяць тому за підтримки Української греко-католицької церкви лікарня Ізмаїла отримала карету “швидкої”. Автомобіль закупили в Німеччині та переправили до України. Тепер його використовуватимуть для обслуговування жителів Ізмаїльського району, резюмував він.

Джерело – Суспільне Одеса

One thought on “Ізмаїльська лікарня отримала 10 тон медичного обладнання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *