Дві курортні громади з Одещини уклали меморандум

У Чорноморську відбулась робоча зустріч громад Одеської області, в якій прийняв участь Кароліно-Бугазький сільський голова Андрій Апанасенко.

Зустріч організована Чорноморською міською радою, за ініціативи міського голови Василя Гуляєва і мала на меті підписання Меморандуму про співпрацю громад.

На зустрічі були присутні представники Великодальницької сільської ТГ, Великодолинської селищної ТГ, Дальницької сільської ТГ, Кароліно-Бугазькоії сільської ТГ та Овідіопольської селищної ТГ.
“Громади домовились про об’єднання зусиль щодо розробки та реалізації спільних проєктів та програм соціально-економічного розвитку у галузях екології та охорони довкілля, енергозбереження та енергоефективності, комунальної та соціальної інфраструктури, підприємництва і бізнесу, культури, туризму, спорту та громадянського суспільства”, – повідомив на своїй сторінці мер Чорноморська Василь Гуляєв.
Першим напрямком, який почнуть реалізовувати громади, стане управління відходами, пошук проєктів міжнародної технічної допомоги та залучення інвестицій.

One thought on “Дві курортні громади з Одещини уклали меморандум

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *