Гинуть діти: в Ренійській громаді люди перекрили небезпечну трасу. ВІДЕО

25 липня у селі Орлівка Ізмаїльського района, біля свого подвір’я, під колеса автомобіля потрапив шестирічний хлопчик Денис, від отриманих травм він помер в Ізмаїльській лікарні. Після цієї трагічної події місцеві жителі перекрили трасу М-15, яка проходить через село.

Про це розповідає видання “Махала”.

Люди чекали на місцеву владу, щоб отримати відповіді на всі питання та нарешті почути прийняте рішення щодо встановлення “лежачих поліцейських”, камер відеоспостереження, дорожніх знаків та додаткових  розміток пешехідних переходів.

“За останній рік на цій ділянці гине друга дитина. Ми вже два роки кричимо про те, що в селі порушуються правила дорожнього руху, фури їдуть на обгін у населеному пункті або летять селом на швидкості 100 км/г. Вже чотири людини померли на цій ділянці. Скільки ще потрібно жертв, щоб нас почули!”, – каже місцева жителька Анастасія.

Ми стоїмо тут вже дві години, до нас ще ніхто не приїхав. Дуже прикро, що такі речі не в пріоритеті нашої влади”, – підкреслив місцевий активіст Анатолій.

Поки місцеві чекали владу, почалася злива, але це не налякало жителів, вони продовжували блокувати дорогу та  чекати на влади. На цій ділянці дороги утворилася велика корка з багатотонних фур, автобусів, легкових авто. Але люди не відступали.

Вирішення проблеми є, треба встановлювати світлофори, робити об’їздну дорогу або просити поліцію патролювати частіше у населеному пункті. Нам дощ не завадить ми будемо тут стояти, якщо треба, до завтра”, – каже місцева жителька Аліна.

Мешканці села Орлівка вимагають вирішити проблему.

Жителі села Орлівка чекали на владу 2,5 години, до людей приїхав перший заступник голови Ізмаїльської РВА Сергій Проданов  та голова Ренійської громади Ігор Плєхов. Вони наголосили, що побудувати об’їзну дорогу зараз не зможуть, це вимагає великих коштів, яких в країні, де йде війна, немає. Але тимчасовий вихід знайшли.

26 липня о 9:00 у селі Орлівка вже працюватимуть дорожні служби та встановлюватимуть “лежачих” поліцейських”, – пообіцяв Ігор Плєхов.

Більше – у відео:

One thought on “Гинуть діти: в Ренійській громаді люди перекрили небезпечну трасу. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *