У Болградському районі відремонтують аварійну дорогу між двома громадами

На Одещині розпочинається ремонт дороги між трьома селами. Про це повідомив міський голова Арцизької громади Сергій Парпуланський.

Він повідомив, що зустрівся з з головою Болградської РВА Михайлом Шарафаненком та директором Служби місцевих доріг у Одеській області Андрієм Смоляровим та представником ТОВ «ЄВРОДОР» Артаком Аветисяном.

Розпочинаємо запланований на цей рік ремонт першої найбільш зношеної ділянки дороги О160707 Делень-Новоселівка-Теплиця для забезпечення безпечного підвезення школярів до закладів освіти та соціальних об’єктів”, – розповів пан Парпуланський.

Цього тижня працівники КП «Комфорт-16» розпочнуть роботи з розчистки узбіччя дороги (покіс трави, видалення порослі, обрізка аварійних гілок). Одночасно Служба місцевих доріг разом з Арцизькою міською радою та Теплицькою сільською радою на умовах спільного фінансування почне ремонт дорожнього покриття.

Найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи для забезпечення проїзду до села Мирнопілля.

“В межах Арцизької громади нас найбільш турбує ділянка біля ХПП, яка розбита дощенту. В межах ремонтних робіт ділянка буде відновлена. Звернув увагу керівництва на аварійний стан автобусної  зупинки у Комсомольці, яка перебуває на балансі Служби місцевих доріг. Наразі вирішуємо питання щодо можливості проведення косметичного ремонту зупинки або демонтажу з можливістю будівництва сучасної двосторонньої зупинки. Від імені всієї громади висловлюю щиру подяку за підтримку та сприяння керівництву Одеській ОВА, Болградській РВА та Службі місцевих доріг у ремонті аварійної ділянки дороги Арциз – Спаське», -роповів керівник громади.

 

2 thoughts on “У Болградському районі відремонтують аварійну дорогу між двома громадами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *