Здійснити мрію: як моряк з Одеси став репером і зняв відеокліп в Дубаї. ВІДЕО

Кожна людина – архітектор свого життя. Звучить трохи банально, але правдиво. Всього якихось 7 років минуло з тих пір, як на реп-фестивалі, який проводився в арт-кафе “Бункер” в Совіньоні під Одесою, перед публікою з’явився Neket – звичайний одеський хлопець. Ще тоді він, як і мільйони однолітків, мріяв про сцену, популярність і заможне життя. А в реальності була відсутність постійної роботи і грошей, невизначеність і захоплення алкоголем.

Ще однією мрією Микити Лебединського було море. Вабила романтика, бажання побачити світ і, звичайно ж, можливість заробити кошти на заняття музикою. Микита розумів, що “фабрики зірок” або продюсерські центри, де можна було б пошукати удачу – це лотерея з невеликою ймовірністю виграшу. Розраховувати потрібно тільки на себе.
Так подався в моряки. Відходив кілька рейсів. Паралельно вступив до Одеської морської академії, відому одеситам як Вища морехідка.

“З подальшою роботою допоміг друг. Побачивши моє прагнення, запропонував спробувати попрацювати на великій яхті в Дубаї, на якій він був капітаном. Ми взагалі з однієї вулиці в Чубаївці. Я бачив, який він, що досяг мети і став щасливим, приїжджає з Еміратів на час відпусток. Навіть десь хотів бути схожим на нього”, – розповідає Микита.

Але перший досвід хлопця на яхті не можна назвати вдалим. Позначився звичний спосіб життя і захоплення алкоголем. Через це й сталася осічка, після якої вибір був невеликий: або повертатися в Україну, або ж залишатися в Дубаї, борячись за свою мрію. Микита вибрав друге.

НикитаСьогодні він прибрав зі свого життя все зайве: куріння, алкоголь. Серйозно займається спортом. Одружився з одеситкою і живе разом з нею в Дубаї. У послужному списку Микити Лебединського – управління невеликими яхтами, робота в Еміратах, Туреччині та Європі, водіння яхт по Середземному морю і Адріатиці. Нині він – старший помічник капітана на одній з найбільших яхт світу, 162-метрової океанічної яхті, що належить шейху Дубаї. Він – один з небагатьох українців, які зробили успішну морську кар’єру на Близькому Сході.

Тепер і мрії його юності судилося збутися. Вибравши сценічне ім’я Neket, моряк-одесит написав нову пісню – звичайно ж про кохання. Зробив аранжування і зняв в столиці Еміратів кліп – в цьому йому допомогла продюсерська компанія GAD music. Всі зйомки відбувалися в самому Дубаї.

“Гроші мають значення для твоєї мрії. Але ще більше значення має, на що ти готовий заради її досягнення. Від чого готовий відмовитися? Чи можеш вийти із зони психологічного комфорту? Чи готовий до падінь і ударів?”, – говорить Микита.

Сьогодні Микита Лебединський вважає себе щасливою людиною. Адже дві його головні мрії збулися. А ще з’явилася сім’я, дружина-архітектор, яка вірить в нього, у планах – поява малечі. І, звичайно ж, нові пісні і нові кліпи.

А ось, власне, і сама музична відеоробота Neket`a:

Автор – Данило Горячкін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *