Таїровська громада розробляє генеральний план території

18 січня актуальне питання, генеральний план розвитку територій та соціальних об’єктів у Таїровській ОТГ, що під Одесою, обговорили на щотижневій апаратній нараді в селищній раді. У засіданні взяли участь голова громади Тимур Хасаєв, секретар селищної ради Олександр Орлов, заступники голови, а також начальники управлінь та відділів Таїровської селищної ради.
Про стан виконання роботи щодо розробки генерального плану розвитку територій ОТГ доповів начальник управління містобудування, архітектури та землеустрою Олег Кліментьєв. На завершення було поставлене завдання включити до генерального плану та плану соціально-економічного розвитку громади розміщення соціальних об’єктів на території ОТГ, а саме садочків, шкіл, медичних об’єктів та зон відпочинку, включаючи масив “Райдужний” та селище Червоний Хутір.
Окрім того, обговорили і стан надходження коштів до бюджету Таїровської селищної ради за 2020 рік від розміщення тимчасових споруд та питання про звільнення веслувального клубу «Чорноморець» від сплати земельного податку.
Нагадаємо, генеральний план території був розроблений ще за каденції попереднього голови Таїровської селищної ради Тимура Хасаєва. Але законна процедура його затвердження, яка включає публікацію проєкту генплану в газеті і обговорення його з громадськістю, не була доведена депутатським корпусом до кінця.
«Уся територія громади на мапі + детальний план кожного масиву вже оцифровані і чекають його затвердження. За моїми оцінками, 90% роботи вже зроблено, залишилося тільки 10%, пов’язаних з приєднанням нових територій до Таїровське ОТГ. Повністю затвердити генеральний план плануємо в 2021 році», – повідомив на своїй сторінці селищний голова Тимур Хасаєв.
Джерело – Південна медіа мережа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *