Прапор з дитячих долоньок: в Таїровській ОТГ провели яскраву акцію

У центрі селища Таїрове збираються діти й дорослі. До Всесвітнього дня вишиванки благодійний фонд “Волонтери Таїрове” вирішив провести разом з малечею незвичайну акцію. Напередодні через соцмережі запросили всіх дітей взяти участь у флешмобі, і зафіксувати свої долоньки на аркушах паперу. 

“У цей день хочеться згадати за наше коріння, бо український народ є сильний, незалежний та має свої прекрасні традиції. Вишиванки з давніх часів українці надягали, бо вірили в те, що вона оберігає, захищає. Таке свяо ми не могли залишити без уваги, тому волонтерами Таїрово було логанізовано флешмоб. Флешмоб з малюнків, на яких зображені долоньки наших діточок та мешканців нашої громади. До нашого флешмобу залучилися Червоний Хутір, Радужний, Совіньон, смт Таїрове, Сухий Лиман», – розповіла  Світлана Мораітес, засновниця БФ “Волонтери Таїрово”, депутатка Таїровської селищної ради.

Малі й великі відбитки рук збирали у спеціальну скриньку. З численних паперових малюнків волонтери змайстрували довгу картину і розтягли її на фоні лиману, на берегах якого розкинулась територія Таїровської громади. Жовті та блакитні кольори символізують український прапор. Таким чином з дитячих долоньок з’явився цілий символічний прапор .

Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *